Дата и час: 05 Сеп 2010, 05:37

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Без Formula 1 2010г.?
Автор Съобщение
 Заглавие: Без Formula 1 2010г.?
МнениеПубликувано на: 27 Май 2009, 00:33 
Модератор
Аватар

Отборите от "Формула 1" поставиха ултиматум пред президента на ФИА Макс Мозли да отложи въвеждането на таван на бюджета през 2010 г.
В писмо до световната автомобилна федерация, представители от всички тимове заплашват, че няма да подадат документи за участие следващата година, ако реформите замислени от Мосли, влязат в сила.

Досега срещу промените в правилата се бяха обявили единствено “Ферари”, “Ред Бул”, “Тойота” и “Рено”. В близките дни предстоят нови преговори между ФИА и асоциацията на отборите във Формула 1. Отборите предлагат свой списък с промени от който личи, че са съгласни със забраната за презареждане с гориво и въвеждане на бюджетен таван, но сумата от 45 млн евро според тях е прекалено ниска. Ако изискванията на тимовете бъдат приети, всички ще се регистрират до 29 май, когато изтича крайният срок за подаване на документи за следващия сезон.

http://auto.dir.bg

Върнете се в началото
 Профил  

Без Formula 1 2010г.?
Автор Съобщение
 Заглавие: С Formula 1 2010г.!
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 10:29 
Бърз шофьор в ItalAuto
Аватар

Напротив, Ф1 започва след: 3дни;04часа;31мин и ... !
Аз лично съм с големи очаквания. Още повече, че нищо не е ясно освен едно: първият старт на Ф1, сезон 2010 ще направи рекорд по гледаемост!
А и това, че Ред Бул имат мноого добра кола, както и пилоти и ще направят голям фурор, заслужен!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Без Formula 1 2010г.?
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: С Formula 1 2010г.!
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 11:15 
Фен на ItalAuto
Аватар

Jimy написа:
Напротив, Ф1 започва след: 3дни;04часа;31мин и ... !
Аз лично съм с големи очаквания. Още повече, че нищо не е ясно освен едно: първият старт на Ф1, сезон 2010 ще направи рекорд по гледаемост!
А и това, че Ред Бул имат мноого добра кола, както и пилоти и ще направят голям фурор, заслужен!

Абе по-коя ефирна ще я дават ? Щото БТв-ту не тръбят както обикновенно и взех да се притеснявам щото тв7 ми е на снежинки и се радвам като хване цвят [eu.gif]

За повече от 110 години са произведени милиони автомобили FIAT.Започна се с лекия 3½ с 4к.с. и се стигна до 220к.с.-все така изпълнени със страст.За щастие FIAT остана верен на себи си.С това тази марка се превръща в нещо повече от явление - FIAT е светоусещане.
Coupe fan

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Без Formula 1 2010г.?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 11:32 
Абсолютен маниак на ItalAuto
Аватар

Автомобил: FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Mrmagooo написа:
щото тв7 ми е на снежинки и се радвам като хване цвят [eu.gif]

Зима е нормално, само да те питам как у Сливен го хващете това ТВ7 и ако е цифрово как е на снежинки
много поздрави на батко ти

(\\\)[___////___](\\\)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Без Formula 1 2010г.?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 11 Мар 2010, 12:44 
Фен на ItalAuto
Аватар

SBANKOV написа:
Mrmagooo написа:
щото тв7 ми е на снежинки и се радвам като хване цвят [eu.gif]

Зима е нормално, само да те питам как у Сливен го хващете това ТВ7 и ако е цифрово как е на снежинки
много поздрави на батко ти

Къв батко вя?

Иначе тв7 е ефирна и ловя от предавателя на Ямбол....

За повече от 110 години са произведени милиони автомобили FIAT.Започна се с лекия 3½ с 4к.с. и се стигна до 220к.с.-все така изпълнени със страст.За щастие FIAT остана верен на себи си.С това тази марка се превръща в нещо повече от явление - FIAT е светоусещане.
Coupe fan

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Без Formula 1 2010г.?
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Без Formula 1 2010г.?
МнениеПубликувано на: 19 Май 2010, 15:28 
Бърз шофьор в ItalAuto
Аватар

Не само ,че има Ф1 2010, а се оказва много интересна! Защото се случват всякакви аномалии:

Наказват се пилоти ,заради малоумни правила!
Цитат:
Сър Стърлинг Мос подкрепи Михаел Шумахер и заяви, че на негово място би направил същото изпреварване в Гран при на Монако. Седемкратният световен шампион бе наказан заради непозволено от правилника изпреварване на Фернандо Алонсо в последната обиколка при прибирането на колата за сигурност. Мос сподели, че шефовете на още десет отбора са наредили на пилотите си да атакуват, но наказанието е отнесъл само Шумахер, защото само неговата атака е била успешна.

"Светлините на светофарите трябваше да останат жълти до финала в Монако, както и не трябваше да бъдат развети зелените флагове. Шефовете на десет отбора съобщиха на пилотите си да се състезават до финала, но само атаката на Шумахер успя, за което той бе наказан", заяви Мос. " Убеден съм, че той постъпи правилно и ако бях на негово място, и аз бих направил абсолютно същото. Правилото, заради което му отнеха точки, трябва бързо да бъде променено, преди ситуацията да се повтори", завърши британецът.

В същото време за малоумни изяви някои пилоти минават "между капките" незабелязано!?
Цитат:
Един от тримата стюарди в Гран при на Монако призна, че той и колегите му са били твърде заети с Михаел Шумахер, за да накажат пилота на Уилямс Рубенс Барикело. Седемкратният световен шампион получи 20-секундно наказание и се свлече от 6-о до 12-о място в класирането заради непозволено изпреварване на Фернандо Алонсо в последната обиколка на надпреварата в Монте Карло.

Барикело се движеше добре в състезанието до 30-ата обиколка, когато изгуби контрол над болида и се разби в предпазните мантинели. Опитният бразилец хвърли волана си на трасето и по този начин не само наруши правилото кормилото да се връща на мястото му след напускане на болида. Той застраши сигурността на останалите пилоти, след като струващият 50 000 долара волан бе закачен от Карун Чандок, който го влачи със себе си чак до тунела. След това Бруно Сена премина през него.

Общо взето Ред Бул са нереално бързи и според мен или ще се почупят напълно,или ще се окажат с болит извън правилника! Ферари са много близо до тях, по-близо от Маковете, но пък имат проблеми с пилотите си!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Реклама
Препоръчваме ви
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]